12 de setembre 2006

Disseny made in Catalonia



|CATALÀ|
Aquí teniu el model Oslo de la marca Ètnia Barcelona d’ulleres. Patilles de pasta de color verd amb un frontal metàl·lic. No estic intentant vendre-us-les, simplement us volia presentar el nou complement que he adquirit desde mitjans d’Agost. La Bioinformàtica està fent estralls a la meva vista i em vaig haver de comprar unes ulleres. Em vaig quedar bocabadada quan un argentí es va referir a elles com al típic disseny barceloní i el ganimen va dir que quasi complien amb l’estandard de gafapastismo catalanoide. Diran el que voldran però a mi m’agraden!!

|CASTELLÀ|
Aquí tenéis el modelo Oslo de la marca de gafas Ètnia Barcelona. Gafas con patillas de pasta verde y la parte frontal metalizada. No intento vendéroslas, solo os quería presentar mi nuevo complemento adquirido a mediados de Agosto. La Bioinformática ha empezado a causar estragos en mi vista y tuve que comprarme unas gafas. Me quedé anonadada cuando un argentino me dijo que tenían un diseño típico barcelonés y el ganímeno dijo que estaban muy cerca del estándar de gafapastismo catalanoide. Que digan lo que quieran porqué a mi me gustan mucho!!

|ENGLISH|
This is the Oslo from the Ètnia Barcelona glasses brand. Green-armed and metallic-front glasses. I don’t expect this to be a commercial but a presentation of the last accessory I’d acquiered at mid August. Bioinformatics is wreaking havoc my eyes so I needed to buy glasses. I was stonished when an argentinian refer to them as the typical design from Barcelona and my ganimenean friend told me that they were close to the catalan gafapastismo (black-rimmed glasses fashion). I don’t care I love them!!



5 comentaris:

  1. Doncs sí, originals són ... i maques? ho semblen, però penso que les hauria de veure posades per acabar de definir-me.

    I ara, com a mínim, ja tinc una mica més clar què pot significar un 'disseny Barcelona' lluny dels estereotips ... es pot fer un tipus de disseny amb imatge de marca de la ciutat i no per això cal posar les torres de la Sagrada Família a la montura.

    En fi, que Sta. Llúcia et guardi la vista, que dèia la meva àvia.

    ResponElimina
  2. jejeje benvinguda al club gafapastil.

    la veritat és que el disseny si que és bastant mediterrani. Ara això de només català, els meus coneixements de moda noa rriben tan lluny.

    ResponElimina
  3. A mi mai m'han quedat be les ulleres de pasta. I es una cosa que m'agradaria molt que no fos així.

    ResponElimina
  4. OK, I took the effort to come here and read this, took me a while to understand frankly; but reached the conclusion that you have GLASSES and fashionable, so plz send me a pic with u wearing them!!!
    Kisses

    ResponElimina
  5. Yeah, Nats ... we had a photograph session with Carles in Café de las horas in Valencia. So as soon as I have them I'll post the best picture ;)

    ResponElimina