18 de setembre 2006

Setmana Europea per la mobilitat


|ENGLISH|
From 16th to 22nd September 2006 European citizens will have the opportunity to enjoy a full week of events dedicated to sustainable mobility. The objective is to facilitate widespread debate on the necessity for changes in behaviour in relation to mobility and in particular the use of the private car.

1 comentari:

  1. D'acord totalment amb l'esperit d'aquesta proposta: El cotxe és un clar exponent d'aquest efecte hivernacle, i segurament aquell en el que tots pensem primer. De manera que el cotxe, al garatge si es pot, senyors.

    No obstant, una petita matització. Els vehicles de combustió són responsables d'una part d'aquest efecte, però no ho són del total i ni tan sols de la part més gran ... ens sorpendiem bastant si sabéssim que les centrals tèrmiques, la indústria a paísos com Estats Units, Rússia o Xina, la tal.la i crema de la selva verge per a crear espais per a conrear o simplement per a especular i també altres factors deixarien a l'invent de Henry Ford en un modest segon terme ... Moltes de les coses que tenim a les nostres llars i a les nostres vides i que ens serveixen per a mantenir el nostre 'status vivendi' allà on és ara, en realitat ens estan negant el futur.

    ResponElimina