26 de gener 2007

Días que fallan

Otro día de esos en los que si te quedas en casa hace frío y si sales fuera te mojas.
Decides mojarte y salir de casa, pero mejor no haber salido de la cama.
Te escurres entre granizo, lluvia, viento y goteras.
Todo se vuelve contra ti y cualquier cosa que intentas hacer falla.
Quieres corregir lo errado y poco a poco empeora exponencialmente.
Las ganas de volver a la cama y soñar que esto ha sido un sueño te comen.


6 comentaris:

  1. Pues sí hay días que debieran estar directamente prohibidos por ley, o descatalogados, o qué se yo, enviados a la órbita de Saturno.
    Yo no tengo poción mágica para estos casos ... lo único que sé hacer, como tampoco me dejan volver a la cama, es apretar los dientes, respirar hondo ... y esperar que la exponencial mañana sea decreciente.

    ResponElimina
  2. no son dies per sortir realment, almenys estic a vic i la renfe ha funcionat sense problemes. cosa rara!

    i tan que es d'encefalograma pla la serie! pero moltisim... amb lo bo que era friends i la merda que es joey però per l'estona de dinar em va de conya. o això o tornar a veure "sensacion de vivir" però en català

    no se qui es el publicista d'icatfm però m'agradaria coneixel, si es que en tenen perque amb els guions que han fet els anuncis sembla que no n'hi hagui hagut. en fi, no seràn els ultims anuncis dolents que es vegin per la tele, això segur!

    bon cap de setmanaaaaa...

    ResponElimina
  3. ara tacabo d enviar el tall del programa per mail que a mi mel va enviar el pata. XD

    ja he enviat un mail al minoria per dilluns, si el llegueixen sera per riure.

    bon cap de setmana!

    PS: me tenyit... de fet, el color que portava ara tampoc era el meu!

    ResponElimina
  4. Qué frío, doña alegría, creo que este temporal afecta negativamente al ánimo, cualquier suceso en contra se ve multiplicado. Y cae esa fina lluvia, insuficiente para abrir el paraguas pero lo bastante para caerme en las gafas y no ver nada. Cómo me gusta el invierno...

    ResponElimina
  5. Цель пособия --- развитие навыков устного речевого поведения в ситуациях телефонного разговора. Состоит из четырех разделов: общие сведения, семантические части, развитие темы, типичная тематика. Каждый раздел включает образцы телефонных разговоров, составленных на основе записи устной речи носителей русского языка и выборки из произведений советской художественной литературы.

    Рекомендуется студентам, аспирантам филологических и педагогических вузов. Книга также будет интересна широкому кругу читателей.

    Es una broma, lo siento. Ni sé ruso ni sé valenciano.

    Y para estos días, mesa camilla, whisky, libro y un pastor alemán para mesarle el cogote. Y cómo no, una buena chimenea para que derrita los cubitos y le den su punto al whisky -sí, siempre solo-.

    Saludos.

    ResponElimina
  6. Jo de tu no actualitzaria el Windows a Vista fins que hi hagi el primer Service Pack, com a mínim! Si ho fas ara pots sortir-ne malparada, i Microsoft mateix ho ha reconegut. A més a més, he llegit moltes opinions que diuen que el Vista no és res més que un XP amb una capa de pintura nova. I la veritat, pagar 400 € (el que costa ara mateix la versió més "potable" del Vista) per obtenir un XP estilitzat, ple d'errors i encara amb poca compatibilitat amb drivers i programes (les empreses de software van adaptant els seus programes de mica en mica al Vista, però encara hi ha molta feina per fer), és llençar els diners.

    Jo seguiré amb el meu XP SP2 una bona temporada, i és que a més no tinc un ordinador capaç d'aguantar el Vista (és un sistema operatiu molt exigent amb el hardware).

    ResponElimina