30 de juliol 2007

Diari d'un malalt d'amor (tràiler 01)


Primer tràiler de la pel·lícula "Diari d'un malalt d'amor" que recentment ha acabat de rodar-se en València.
La música del tràiler pertany a Erik Satie.

|CATALÀ|

Diari d'un malalt d'amor és una coproducció de Tatzen S.L. i sinCasa. El film està produït per Silvia Escura - José Antonio Gómez - Samuel Sebastián i Francesc Fenollosa. Els actors principals són Àngel Figols, Sara Juárez, Antonio Mochón, Paula Bares, Paula Miralles i Sonia Ortiz. La direcció artística és de Paty Barbeta, el so directe d'EvaAA i del muntatge es farà càrrec d'Alba Bonet.

Samuel Sebastián ha dirigit aquest film basat en el seu relat El peatge. Els diàlegs han estat improvisats pels actors, la qual cosa fa que la pel·lícula sigui una autèntica "improvisació literària".

Diari... és un dels poquets llargmetratges rodats en valencià en els darrers deu anys, després de L'arbre de les cireres (1998), El gemec del gos després de la pedrada (2004) i Camps de maduixes (2005).






Primer tráiler de la película "Diari d'un malalt d'amor" (Diario de un enfermo de amor) que recientemente se ha acabado de rodar en Valencia.
La música del tráiler pertenece a Erik Satie.

|CASTELLANO|
Diari d'un malalt d'amor (Diario de un enfermo de amor) es una coproducción de Tatzen S.L. y sinCasa. El film está producido por Silvia Escura - José Antonio Gómez - Samuel Sebastián y Francesc Fenollosa. Los actores principales son Àngel Figols, Sara Juárez, Antonio Mochón, Paula Bares, Paula Miralles y Sonia Ortiz. La dirección artística és de Paty Barbeta, el sonido directo de EvaAA y del montaje se encargará Alba Bonet.

Samuel Sebastián ha dirigido este filme basado en su relato El peatge. Los diálogos han sido improvisados por los actores, cosa que hace que la película sea una autentica "improvisación literaria".

Diari... es uno de los pocos largometrages rodados en valenciano en los últimos diez años, después de L'arbre de les cireres (1998) (El árbol de las cerezas), El gemec del gos després de la pedrada (2004) (El gemido del perro después de la perdrada) y Camps de maduixes (2005) (Campos de fresas).

2 comentaris:

  1. ostres! no en tenia ni idea d'aquesta peli... pinta molt be, i la musica del erik satie m'encanta. encara recordo l'ultima obra que vaig veure d'ell "el parany de la medusa".

    ja diras quan s'estrena per anar-la a veure per algun lloc.

    bones vacances!

    PS: so directe? a que "mola" fer de perxa?! set queden els braços com si haguessis anat al gimnas 2 setmanes seguides. jaja.

    ResponElimina
  2. Marina, no et preocupis que si segueixes fidel a l'AlegriaDeLaHuerta t'assabentaràs de quines són les passes de "Diari d'un malalt d'amor". De totes maneres pots trobar informació a aquesta notícia de Vilaweb i al blog Mi-Caos: LoveSick filma de l'autor i director Samuel Sebastián.

    ResponElimina