13 de juliol 2007

Problemes d'aparcament?

|CATALÀ|
Feia moltíssim temps que no podia escoltar el Minoria Absoluta, ahir (26.6.07) per fi ho vaig poder fer. Em va sorprendre el que per a mi era una nova imitació, el Jorge Wagensberg, director del CosmoCaixa. Normalment tenien a l'Eduard Punset, però m'agrada moltíssim que hagin afegit el Jorge. Em pixava de riure amb l'acudit que va fer:
Si la galàxia s'expandeix... per què no trobo lloc per aparcar?


|CASTELLANO|
¿Problemas para aparacar?
Hacía muchísimo tiempo que no podía escuchar el programa Minoria Absoluta de RAC1, por fin ayer (26.6.07) lo pude hacer. Me sorprendió lo que para mi era una nueva imitación, Jorge Wagensberg, director del CosmoCaixa. Normalmente tenían a Eduard Punset, pero me gusta muchísimo la incorporación de Jorge. Me partía con el chiste que hizo:
Si la galaxia se expande... ¿por qué no encuentro sitio para aparcar?

4 comentaris:

  1. aquests personatges que ves a saber si s'assembla la veu a l'original (almenys jo no he sentit mai l'home aquest) son amb els que desbarren més. m'encanten :D

    aquest comentari va ser boníssim!

    ResponElimina
  2. Ai Nastrud... sort que han signat per dos anys més oi? Sí que s'assembla la veu al Jorge Wagensberg real i, a més a més, també parla amb el to de veu una mica arrossegat. Vaig demanar el tall a fonoteca i no me l'han :( hauré de fer servir les meves influències. Així que tu també recordes aquest comentari! Jo em pixava.

    ResponElimina
  3. Doncs sí, és la Pedrera per dins. La foto la va fer una amiga meva i jo la vaig retocar. Tot i que ara penso en un nou disseny, perquè el blau no m'acaba de fer el pes ;) ;)


    Molts petons!!

    Espero que provis l'experiència picnic, pot ser molt divertit!

    ResponElimina
  4. El d'ara tampoc està malament ;)

    Aquí a València es pot anar de pícnic al riu, a veure si algun d'aquests dies que pugi a Barcelona m'hi puc passar per la Ciutadella amb un entrepà i unes estovalles a quadres vermells sota el braç ;)

    ResponElimina