12 d’octubre 2007

Concert presentació nou disc d'Orxata Sound System - Sala El Loco - 12 Octubre


Avui, 12 d'octubre, concert a la Sala El Loco de València a les 22.30h. Amb l'entrada, disc de regal. Anticipada 7€, a taquilla 9€. El disc està sota una llicència Creative Commons Reconeixement-No Comercial-Compartir Sota Mateixa Llicència 2.5 Espanya, el podeu escoltar-lo i baixar-vos-el a la seva web: Orxata Sound System.

Orxata Sound System som un col·lectiu musical nascut a l'horta la nit de Sant Joan del 2003. Prenem diferents estils de música electrònica per mesclar-los amb cant valencià d'estil i altres melodies tradicionals valencianes.
via Orxata Sound System web



|CASTELLANO|
Hoy, 12 de octubre, concierto en la Sala El Loco de Valencia a las 22.30h. Con la entrada el disco de regalo, anticipada 7€, en taquilla 9€. El disco está bajo licencia Creative Commons Reconocimiento-No Comercial-Compartir Bajo Misma Licencia 2.5 España, podéis escucharlo y bajároslo en su web: Orxata Sound System.

Orxata Sound System somos un colectivo nacido en l'horta (la huerta) la noche de San Juan del 2003. Tomamos diferentes estilos de música electrónica para mezclarlos con el canto valenciano de estilo y otras melodías tradicionales valencianas.
vía Orxata Sound System web


2 comentaris:

  1. Jejeje... doncs sí va estar molt bé, sobretot el descobriment dels Ovidi Twins i dels Ix. La veritat és que els Orxata Souns System em van sorprendre molt, no els havia vist mai en directe i em va agradar molt la posada en escena i el públic com gaudia. A destacar les tres orxateres, que semblava que estiguessin abaix de l'escenari amb les ganes de ballar que tenien. Se'm va fer curt!!

    Ah, el disc que van donar en edició limitada familiar té com a títol 1.0

    ResponElimina