20 de novembre 2007

Como siempre y como nunca


Como tantas otras veces salí de mi cuerpo e intenté convertirme en un observador de esos que solo asienten con la cabeza y no toman parte más que para hacer su propio análisis interno. Pues también, como tantas otras veces, me embriagó la sensación que me recorría. Aunque no todos, volvíamos a estar juntos otra vez, alrededor de una mesa, en el sofá o paseando en una ciudad nueva para unos o cotidiana para otros. Las palabras, las risas, las miradas y los abrazos llenaban el ambiente de buenas sensaciones. Con el tiempo hemos sido más, se ha llenado de personas pero no por eso se ha diluido o desvirtuado aquello que nos unió. Sigue estando ahí y todo gracias a que lo vivido fue tan sentido en nuestras almas que lo hemos sabido transmitir de forma fidedigna que los nuevos pueden sentirse parte de ello y los de siempre sentirnos tan a gusto como siempre.


7 comentaris:

  1. simplement explicant tal com ho has explicat, has mostrat perfectament aquest sentiment comentaves.

    ResponElimina
  2. Gràcies nastrud, està bé que una persona totalment aliena al que descric hagi pogut arribar a captar la sensació. Petons nastrudillu!

    ResponElimina
  3. Hola, he arribat ací a través del blog del pensador, m'ha fet "gràcia" el teu nom i em picava la curiositat d'un veí de comarca :) pel que he vist i llegit el blog tramet molt bé aquesta "alegria".
    Pel que fa a aqust post ho has trasmet molt bé el que dius en el títol, com sempre i com mai, i ser conscient d'això i gaudir-ho és almenys per a mi una bona definició de felicitat :)
    salutacions

    ResponElimina
  4. after translating it in english ... i must say ... wow!!! ... thats highly philosophical. Though I was not part of the table ... but I can still imagine being a part ... sharing the same Silsoe experience ... an experience which will last forever ...

    ResponElimina
  5. joan, moltes gràcies per la teva visita i benvingut al meu hort, només espero que et puguis sentir a gust, pots passar-te per aquí quan vulguis. El ser conscient del com sempre i com mai és un gran repte i m'ha passat comptades voltes a la vida. Generalment tenim una vivència i no sabem que hem estat feliços fins que no passa el temps i, tot i relativitzant-ho, seguim sentint que en aquell moment érem feliços. Tal com dius, és molt difícil ser-ne conscient en el mateix instant i és això on doblement feliç en gaudeixes. Moltes gràcies per passar-te joan i dir-hi la teva, m'agrada.

    Anuj, that's not highly philosophical... that's life!! We lived that and we still remember those moments and the ones that we still share together. We had that experience and no other can be the same, I must say that the Silsoe experience was one of the best experiences I had in my life and will be like that for ever, at least for me ;) You and Nats were part of my Silsoe experience and I'm really happy of that.

    ResponElimina
  6. extremadament molt maco.....se m'han posat els ulls vidriosos....no sols pel bell escrit sino per tot plegat....
    pts
    xals

    ResponElimina
  7. Xals, me n'alegro que l'hagis llegit i que t'hagi retornat a aquells moments, tú saps que n'ets part... t'estimo!!

    ResponElimina