28 de maig 2008

Cap de setmana de RecontraBrut - Owix





|CATALÀ|

Sempre s'ha sentit músic, és la seva vida, ho vaig notar des de l'inici.
Vaig fer que tots els meus nebots estudiessin violí, a hores d'ara tots ho han deixat. Ximo

Després del concert se'm va apropar [un dels nebots de Ximo] i em va dir que reprendria els seus estudis de violí. És molt fàcil dir això quan veus el resultat final sense tenir en compte tot el sacrifici i la duresa del camí. Antonella
Un cap de setmana musical al cent per cent, en el que veus com la qualitat humana ho amara tot. M'han fet sentir com a casa obrint-se i oferint una confiança valuosa des del primer moment. Són d'aquestes persones que les acabes de conèixer però et generen un sentiment de voler ser de gran tan bona persona com ells.



|CASTELLANO|

Fin de semana de Recontrabrut - Owix
Siempre se ha sentido músico, es su vida, lo noté des del principio.
Hice que todos mis sobrinos estudiasen violín, actualmente todos lo han dejado. Ximo

Después del concierto se me acercó [un sobrino de Ximo] y me dijo que retomaría sus estudios de violín. Es muy fácil decir esto cuando ves el resultado final sin tener en cuenta todo el sacrificio y la dureza del camino. Antonella
Un fin de semana musical al cien por cien, en el que ves como la cualidad humana lo empapa todo. Me han hecho sentir como en casa abriéndose y ofreciendo una confianza valiosa des del inicio. Son de estas personas que las acabas de conocer pero te generan un sentimiento de querer ser de mayor tan buena persona como ellos.





4 comentaris:

  1. Si es que quan ets músic, ho ets...
    És com ser artesà, pots estar anys i anys per acabar de fer una peça petitona però perfecta

    (Perogrullo dixit)

    ResponElimina
  2. Doncs la veritat és que són un gran grup i pel que dius, millores persones. I molt xula la foto, veure'ls a tots en acció, semblen una orquestra de Kusturica.

    Salut

    ResponElimina
  3. ¿Qué estupendo, no? Me ha hecho gracia Lovesick, porque tiene razón: son un poco una banda de las de Emil Kusturica.

    Besos, Alegría.

    ResponElimina
  4. Pilt Rafa, està clar que quan un té les coses ben clares lluita per allò i si cal portar una doble vida per a sostindre el motor de les seves il·lusions ho farà. Apa, tot a fer peces de ceràmica ;)

    LoveSick, bones persones i bons músics! Pel que sembla m'hauré de mirar la filmografia de Kusturika. La veritat és que la fotografia va quedar molt xula!!

    Dédalus, ciertamente fue estupendo y de paso si buscas entre los links de este post puedes escuchar la música que tocaban mientras hacíamos la foto ;) Al final voy a tener que ver la filmografía de Kusturika, con tanta insistencia ;)

    ResponElimina