16 de juliol 2008

Units en un minut de meditació


|CATALÀ|
Hi ha moments en els que tot i que estem molt lluny, tant lluny que ni cridant ens podem escoltar, arribem a fer les mateixes coses. Estant lluny una decisió ens va unir, altres decisions ens van separar i d'altres ens han anat trobant durant tot aquest temps. Sense saber-ho hem estat units ara i sempre, sembla una mena de cadena perpètua. El 26 de juny va ser així i en saber-ho va ser més i més màgic encara. En aquesta unió hi érem tres: tu, jo i el monjo budista Ricard Rollán. La introspecció ens dóna claredat i espero que tinguis la suficient lucidesa i pau interior per a prendre la decisió.


|CASTELLANO|
Unidos en un minuto de meditación
Hay momentos en los que aunque estamos muy lejos, tan lejos que ni chillando nos podríamos escuchar, acabamos haciendo las mismas cosas. Estando lejos una decisión nos unió, otras nos separaron i otras tantas nos han ido reencontrando durante todo este tiempo. Sin saberlo hemos estado unidos ahora y siempre, algo así como una cadena perpetua. El 26 de junio fuea así y al darnos cuenta fue más mágico aun. En esta unión éramos tres: tú, yo y el monje budista Ricard Rollán. La introspección nos da claridad y espero que tengas la suficiente lucidez y paz interior para tomar la decisión.


4 comentaris:

 1. les distancies son merament humanes.....ens les fem nosaltres.....jo crec ets un dels meus GROCS preferits.....algun diasabras de que parlo.
  Per cert, la decisio ja esta presa. Avui! Te la comunico per telefon

  ResponSuprimeix
 2. Sé de què parles... només em queden 4 pàgines per acabar-lo, i sí tu també ets un dels meus grocs preferits... a més a més complim la regla d'haver dormit i despertar junts ;) Parlem o meditem?

  ResponSuprimeix
 3. Hay veces que aún estando cerca, ni chillando nos escuchamos o nos entendemos. Otras, sin hablar, la mirada lo hace todo.

  Un abrazo, Alegría.

  ResponSuprimeix
 4. anonimo t, toda la razón!! No puedo añadir nada más, gracias por ponerle la guinda!

  ResponSuprimeix