22 de setembre 2008

El Rincón Literario - 4 PASE




Estimulante iniciativa la del viernes pasado en el UBIK (C/ Baja, 30 - València), ni los propietarios de la libería pensaban que el 4 pase de El Rincón Literario tendría tanto éxito. Supieron unir perfectamente la literatura, con la bebida, la comida y la música... y las relaciones sociales. Un motor activo de la cultura mediante las personas y las iniciativas privadas, a falta de una preocupación real por parte de las instituciones públicas. Bajo la oferta de un libro de segunda mano, una copa de vino y picoteo por 3€ nos metimos en UBIK arrebuscando nuestro libro de segunda mano entre cajones repletos y rebosantes de literatura mientras Sango amenizaba la velada tocando la guitarra y cantando alguna de sus canciones al más puro estilo cantautor.

Mi libro de segunda mano:
Oasi
Sílvia Manzana
El Pont de Pedra / Editorial Empúries (1989)

Mi libro de primera mano:
Suite dels bons amors "... un jaç per llegir núvols"
Jaume Creus
Edicions de 1984 (2008)



9 comentaris:

  1. reconoce que el vino ayudó :P

    ResponElimina
  2. Aquestes activitats impulsades per entitats petites em semblen ben maques! Espero que els teus dos nous llibres valguin la pena!! :)

    ResponElimina
  3. Que tomen nota el resto de librerías.

    ResponElimina
  4. ¿Qué estás insinuandoglog? ;) La verdad es que me puse un vasito de vino y solo bebí la mitad. Aunque creo que hicieron mucho más efecto las cervezas que nos tomamos al salir de la librería.

    Núr, són aquestes petites coses que et fan veure que tot és possible i encara està tot per fer. Està molt bé poder comprovar que hi ha gent que els mouen aquest tipus d'iniciatives, et trobes amb gent afí a tu, amb sensibilitat. El llibre de poemes li he començat a fer alguna ullada ;)

    Señor de la Suburbia, pues eso digo yo! Supongo que son actividades arriesgadas, pues puede ser que no aparezca nadie... pero con la gran oferta, y como bien apunta glog, y la llamada del vinillo...

    ResponElimina
  5. Em pareix una iniciativa genial. Llàstima que no me n'assabentés a temps.

    ResponElimina
  6. Alegría, espero que gaudeixis de les captures. Regirar entre llibres ja és de per si un petit plaer.

    ResponElimina
  7. Jeroni, em vaig assabentar el mateix dia pel matí. Si m'arriben més informacions d'aquestes interessants ja te les faré saber si no és que et provoquen un terror paralitzant ;)

    Jaume Duran, doncs sí que va estar molt bé això de triar i remenar que diem. Petons!

    ResponElimina
  8. Hola! He arribat al teu bloc farolejant per la xarxa :-)

    M'agrada molt esta iniciativa del Rincón Literario, no la coneixia (tot i que no la tinc massa lluny de casa).

    Podries explicar-me què és això de "la fiesta del bostezo" que anuncien per a dissabte?

    Gràcies.

    ResponElimina
  9. Teresa, bona troballa, oi? Doncs ahir a la seva web també vaig veure això de la badallada i la veritat és que no sé què és... suposo que si et para a prop pots passar-te i demanar més informació ;) Ah, benvinguda i espero seguir-te veient per la huerta!

    ResponElimina