01 d’octubre 2008

Notes al peu '08 - cicle pop a l'OCCC





|CATALÀ|
Sí, sí, sí... aposta interessant de l'OCCC amb LaCasaCalba i gran selecció de grups que anirem a escoltar i d'altres que anirem a descobrir. Els dijous de demà 2 d'octubre fins al 18 de desembre a les 20h per 5€. Tinc algunes debilitats, si algun hortelano s'hi vol apuntar please, knock on my door.


|CASTELLANO|

Sí, sí, sí... interesante apuesta la del OCCC junto a LaCasaCalba y gran selección de grupos que iremos a escuchar y otros que descubriremos. Los jueves desde mañana 2 de octubre hasta el 18 de diciembre a las 20h por 5€. Tengo algunas debilidades, si algún hortelano se quiere apuntar please, knock on my door.


12 comentaris:

  1. Wagner Pa, què bó! M'apunte! Gràcies per la info!

    ResponElimina
  2. soy un inculto musical, no conozco a nadie xD

    ResponElimina
  3. No conozco a nadie, pero me gusta mucho el folk -y hay folk-.

    Pero yo trabajo, de 19h a 00h, de lunes a viernes :(

    ResponElimina
  4. PiltRafa, de'n WagnerPá se'n va fer força ressò fa uns anys. Pel tema exòtic i per la seva alta graduació de vista. Ara, passat un temps faria gràcia escoltar-lo en petit comitè, com són els concerts de l'OCCC i veure què és el que està fent.

    glog, no eres un inculto musical, seguramente muchos de los grupos no los conoces porqué no son de tu área, partiendo de la base que creo que no eres ni catalán, ni valenciano, ni balear. Pero todo somos ignorantes y la mejor manera de remediarlo es aventurarse y conocer, escuchar y dejarse sorprender ;)

    alegría, no sé si al folk que te refieres es al folk que se ha referido LaCasaCalba para caracterizarlo así. A mi me encanta el folk pero el que nace de las raíces, la música y los instrumentos tradicionales. Creo que en este caso se refieren al folk americano, pero no estoy segura. Por cierto, si algún día te enteras de algo de tu folk o mi folk, no dudes en ponerme al día ;)

    ResponElimina
  5. Jo, Alegría... ¿Te puedes creer que no conozco a nadie? ¿Sabes tú o alguno de tus amigos y amigas decirme dónde vivo?

    Enjoy!

    ResponElimina
  6. Osti, no me había fijado que había gente del País Vasco y Gijón... bueno, pues a descubrirlos!! Alguien se apunta?

    ResponElimina
  7. Ja ho sé, ja. En aquella època jo vivia a Barcelona, tocava amb Bazuca Matraca es deien, no? Fins i tot el baixista era parella d'una amiga

    El vaig veure fent duet amb un flautista crec, i estava molt be, molt recomanable

    ResponElimina
  8. Ja veurem, però intentaré no perdre-me'l ;) Potser ens veiem!

    ResponElimina
  9. jeje, mi folk es también el de las raíces e instrumentos tardicionales ;)

    ¿llegaste a escuchar alguna vez un programa de Radio 3 llamado "El Trébede"? Aunque lo daban a unas horas... sábados a las 7:30 creo...

    ResponElimina
  10. Ui, pues que bien!! :) Pero durante una época no lo daban al mediodía... creo que lo conocí yendo por el Camí de'n Kane en Menorca.

    ResponElimina
  11. Eva, una Mercè amb l'Anna vaig veure una mica a Anari a la Plaça del Rei. Nomes tenia un disc al mercat i anava amb un bateria i un acordio (ella a la guitarra). Ha tret uns quants discos despres pero no em fan gaire el pes, pero per 4 eurus jo l'aniria a veure, del tiron. Te una veu rogallosa (canta en euskera, i es aixi tristota/opressiva...)

    ResponElimina
  12. Ei, testigos de mi querer!! Moltes gràcies per la recomanació, la tindré en compte i probablement m'hi acosti, és el que dius... per 4€illus no està mal provar una cosa nova. A més m'ha agradat molt això de que sigui tristota opressiva... mmm... me pone!. Un petó guapíssim!

    ResponElimina