05 de novembre 2008

Tornar a tu


Anna Frank llegeix by AlegriaDeLaHuerta (3.VI.05)



De nou ho has aconseguit i m'he tornat a enamorar bojament de tu. En aquell moment en el que treus un tou de petits fulls amb una sola grapa, la majoria ja arrencats i perduts a la teva vida, i hi comences a escriure uns petits versos. Aquell en el que per por de perdre'm et poses darrera meu i dissimules mirant aparadors mentre fas veure que tens una interessant conversa per telefon. Com d'altres en els que ens toca el sol suau de tardor i ens va escalfant mentre prenem una copa de cava. Apareixent a qualsevol hora del dia perquè sempre estàs viva, dinàmica, activa i m'amares amb el teu tarannà. Quan et poses els cabells darrera de l'orella i suaument desplaces la teva mirada darrera les ulleres de pasta, dels meus ulls cap al més enllà que et mostra la finestra de l'autobús. Però a voltes et mostres distant, freda, solitària i, tot i així ets capaç de pertorbar-me, tornar-me la seguretat de seguir volent tornar a tu, sentir-me poderosa i embriagada pel teu so, els teus moviments i la suor que generes.
8.X.08


|CASTELLANO|

Volver a ti

Lo has conseguido de nuevo y he vuelto a enamorarme locamente de ti. En aquel momento en el que sacas un montón de papeles con una sola grapa, la mayoría arrancados y perdidos en tu vida, y empiezas a escribir unos pequeños versos. Aquel en el que por miedo a perderme te pones detrás mio mientras disimulas mirando escaparates y simulando una interesante conversación telefónica. Otros en los que nos toca el suave sol otoñal y nos calienta mientras tomamos una copa de cava. Apareciendo en cualquier momento del día porqué siempre estás viva, dinámica, activa y me inunda tu talante. Cuando te pones el mechón tras la oreja y suavemente desplazas tu mirada detrás de las gafas de pasta, de mis ojos hacía el más allá que te muestra la ventana del autobús. Pero a veces te muestras distante, fría, solitaria y, a pesar de ello eres capaz de perturbarme, devolverme la seguridad para seguir persistiendo en mis ganas de volver a ti, sentirme poderosa y embriagada por tu sonido, tus movimientos y el sudor que generas.
8.X.08


6 comentaris:

  1. Què bonica i què dura, al mateix temps.

    Sento l'amor per ella del que no es sap estimat i, just per eixe motiu, l'estima més

    ResponElimina
  2. Molt bonic, Alegría.
    És bo saber on anar.
    Un petó

    ResponElimina
  3. Es que ella, simpre consigue lo que quiere.
    Y tu, te entregas.

    ResponElimina
  4. PiltRafa, a tu et van les relacions complicades, ja veig ;)

    Sí, sempre és bo saber on anar i on sentir-te a gust jaumeduran.

    Mikkonoss, pues me estuve resistiendo durante mucho tiempo, pero después de navegar durante mucho tiempo en mi subconsciente ahora parece que ha empezado a flotar y a hacerse visible.

    ResponElimina
  5. Intens. Fa goig de llegir-lo una vegada i una altra i una altra i una altra...

    ResponElimina
  6. Doncs llegeix, llegeix, no et cansis que el text no desapareix. Llegim, llegim, no ens cansem que el text no desapareix.

    Ella no desapareix i ens mostra totes les seves cares. Tornarem a ella?

    Segueix llegint...

    ResponElimina