23 de març 2009

formAccions - diàleg poliartístic


formAccions

3 comentaris:

  1. Te bona pinta!

    A vegades ens dona la sensació que fora de barcelona no es fa res que valgui la pena. jaja. Centralistes...

    ResponElimina
  2. Hola, Alegria !!! Cuánto tiempo sin vernos, ¿verdad? ... bueno, sólo cyber-tiempo en realidad... porque del otro, del tiempo de toda la vida, apenas diez días, como usted bien sabe :-)

    Oiga, que pasaba por este sistema solar y me he dicho a mi mismo "Tío, saluda, joder !!, que parece que vivas en el asteroide B612 del Principito".

    En fin, que aquí estoy, bien dispuesto de nuevo, al pie del cañón como quien dice (o será del láser?) para comentar, criticar o debatir cuantas alegrías broten de esta su lozana huerta.

    Y que siento tan larga ausencia. Los deberes, siempre los deberes, mandaron ... hasta ahora.

    ResponElimina
  3. Marina, doncs ahir va ser la inauguració i vaig quedar astorada de com va quedar al final tot el treball fet. Tot i que la sala és molt petita, ha quedat molt bé. Tot i que les obres plàstiques i els poemes són força heterogenis puc dir que a mi m'ha arribat al cor en tots els sentits. Sí, fora de ciutat, de La Ciutat, també es fan coses... fora d'aquests àmbits encara hi ha gent somniadora capaç de moure a sis persones per a portar endavant aquest projecte. Un gran exercici poètic d'escriptura de poemes basats en les obres plàstiques. Em va saber molt greu finalment no poder participar amb els meus poemes i les obres d'Ester Rodríguez Ro a l'exposició, però a voltes no depenem de nosaltres mateixos. Si t'interessa, quan tinguem el catàleg virtual te'l passo ;)

    Picard, doncs vinga, a veure si és veritat i et passes més cops per aquí per a comentar les meves alegries.

    ResponElimina