21 de març 2009

poems&blogs: poetes a la xarxa






Seguint l'ombra de les lletres esquarterades
arribo a les clivelles lluminoses
d'un dia que ho cremarà tot.



4 comentaris:

  1. Ha estat un plaer compartir matí, poemes i blogs.

    ResponElimina
  2. Hola "Alegria", estem molt contents que hagis vingut a la trobada de Vilafranca i que hagis compartit els teus poemes amb tots nosaltres. Esperem poder tornar a retrobar-nos un altre cop. Espero que t'ho hagis passat bé.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Un plaer haver coincidit.

    Sort i endavant amb el bloc.

    ResponElimina
  4. Jesús M. Tibau, tot un plaer també per a mi i especialment per conèixer un dels cap de cartell ;) a seguir fent concursos, poemes, blogs i tot el que se'ns posi pel davant ;) Un petó molt fort i a veure quan trobo una estoneta per a passar-me per tots els blogs que vaig descobrir dissabte.

    Violant de Bru, m'ho vaig passar molt bé, certament va ser tota una experiència que espero podem repetir l'any que ve. Sento haver donat el meu toc alegre a la festa, però va estar bé acabar amb una mica de surrealisme vital. Ja veig que també heu penjat el reportatge de la tele de Vilafranca, a veure si aquesta nit me'l puc mirar. Una abraçada molt forta i espero que fos un dia també especial per a tu, quin do això de nàixer el Dia Mundial de la Poesia ;)

    David Figueres, també va ser tot un plaer i espero trobar una estoneta per a passar pel teu bloc. Una abraçada i endavant tots amb la poesia, la literatura i la cultura!

    ResponElimina