28 d’abril 2009

Massa Crítica - 1 Maig - La conquesta del nostre espai


Cartell by ferelmafe



Cartell by ferelmafe


8 comentaris:

  1. Us ho confesso: un dels petits plaers que periòdicament experimento en visitar el jardí de l'Alegria és poder gaudir dels cartells de convocatòria mensuals que fa la Massa Crítica de València.

    De fet, tots els que recordo combinen magistralment dues tècniques: Per una banda una imatge impactant i que ràpidament associem amb alguna altra cosa -la que sigui- força coneguda per tothom. I per altra banda, un eslògan que, volent incidir de nou en allò que la imatge ens suggereix, en realitat ens està convidant a prendre la bici i a començar a pedalar.

    De manera que, pel fet de ser un usuari setmanal de la bici, per tenir en l'astronomia una petita vocació frustrada i, perquè no dir-ho, per admirar pelis com '2001', de Kubrick, els dono l'enhorabona més sincera als responsables d'aquests cartells de convocatòria. I els desitjo -continuant amb el símil que fan servir- que un dia la massa crítica provoqui una reacció en cadena imparable i un esclat atòmic en l'ús de la bicicleta a la seva ciutat.

    Tant de bo.

    (perdona pel rotllo, però sóc massa gran per canviar ara ...)

    ResponElimina
  2. Gracias de verdad, y me alegro de contribuir a esta reacción encadenada de libertad, movimiento y suavidad. Mi pequeña vanidad de artesano, queda colmada y desbordada por tan amable y estimado comentario, y sin duda eso me anima a seguir ilustrando mes a mes esta revolución silenciosa de la bicicleta.
    Gracias

    Fernando
    (ferelmafe)

    ResponElimina
  3. Es veritat... estic d'acord amb la 'parrafada' d'aquí dalt. jaja. Els cartells sempre son genials! I aquest cel tan estrellat com irreal es maquissim...

    ResponElimina
  4. Només em cal afegir que... la Massa Crítica no tiene niguna organización sino que se trata de una reunión espontánea que mediante un paseo lúdico reivindica una ciudad más amable. Fernando actua activamente con sus carteles, sus ideas, sus vídeos, sus fotografías... yo soy más callada y aporto mi presencia en la Massa Crítica cuando puedo... cada uno aporta su granito de arena. Efectivamente, los carteles de Fernando son una caña... hasta que no lo conocí más me pensaba que trabajaba como diseñador gráfico. Fernando!! Qué parece que levantas pasiones y sé de otro lector del sur de España que diría que solo se conecta a la alegria a finales de mes para ver tu cartel ;) Un beso y un abrazo a todos!!

    ResponElimina
  5. También confieso que me parecen geniales los carteles de la Massa Crítica...enhorabuena!...y cómo no... Alegría puntualmente nos informa.....
    Gracias... ;)

    ResponElimina
  6. se me ha olvidado.....El cartel de este mes también me toca la fibra con el fondo estrellado.....vocación por las estrellas...
    ;)

    ResponElimina
  7. De verdad gracias,
    gracias a vuestros comentarios me voy con pilas para todo el fin de semana.
    (Con la bici, por cierto)

    Abrazos

    Fernando

    ResponElimina
  8. ethel, casi que es la única sección fija que tiene la huerta. Por cierto, que temblé cuando Fer parecía que no iba a hacer ninguno más :$ Pues ethel en el Año de la Astronomía no podía ser de otra manera, no? Hacía mucho que no pasabas por aquí, gracias!!

    bici sí // Ferelmafe, esperemos que hayas vuelto descansado ;)

    ResponElimina