23 d’abril 2009

Sant Jordi ' 09... veient-lo passar


Ready to enjoy by AlegriaDeLaHuerta



Des d'una cadira com aquestes veus passar el Sant Jordi i la vida, el cor i la literatura. A voltes les poses tu, d'altres te les donen ja posades i en la direcció correcta, cap a on has de mirar, cap a on has de gaudir. Sentir el so del vent estampar-se contra les fines fulles de pi i mirar els tríceps taronges d'un abellot. Arriba un Sant Jordi ple de literatura i poesia!


|CASTELLANO|
Des de una silla como estas ves pasar el Sant Jordi y la vida, el corazón y la literatura. A veces las pones tú, otras te las dan ya en su sitio y en la dirección correcta, hacia donde debes mirar, hacia donde debes disfrutar. Sentir el sonido del viento estamparse contra las finas hojas de pino y mirar los tríceps naranjas de un abejorro. Llega un Sant Jordi repleto de literatura y poesía!


4 comentaris:

  1. la foto extremandament maca.....pero a la vegada la torbo molt trista, melancolica....com algu li pot trobar poesia i un altre li pot torbar tristesa....humans, que subjectiu!!
    MOLT BON SANT JORDI GUAPA

    xals

    ResponElimina
  2. És insteressant que en els dos casos que has volgut escriure la paraula trobar davant de la paraula tristesa, el teu subconscient t'ha mogut a escriure la paraula torbar. Podríem dir la tristesa és torbadora i en certa manera aquesta fotografia ho pot ser de torbadora o generadora de sentiments i sensacions. La fotografia no és més que un retrat de la realitat. Vam arribar allà i era com si el quadre estigués preparat i vam decidir endinsar-nos-hi, formar part d'aquella realitat. Feliç St Jordi!

    ResponElimina
  3. Hola
    Me gusta mucho el clima de la fotografía! Pido permiso para sentarme en una de ellas para ver pasar el Sant Jordi y para pensar en bueyes perdidos mientras miro el paisaje.

    Saludos desde Castelar
    Juan

    ResponElimina
  4. Muchas gracias, no es necesario pedir permiso... siéntate a mi lado ;)

    ResponElimina