24 de maig 2009

Parlant de genis...


És al·lucinant com dues persones pertanyents al mateix sector se'l poguéssin prendre d'una manera tan contradictòria. Potser ha estat una manera d'adonar-me de les diverses concepcions que tenim uns i altres. Permetre la llibertat de sentir als altres, sigui el que sigui, tot i que sigui erroni i no elevat. A voltes els gremis no són aptes per a tots, o sí que ho són però cadascú segons la seva sensibilitat pot arribar a entendre o apreciar genis diferents. Pensar que només els seus genis són els bons i la resta no valen res és posar tanques a la creativitat i la llibertat dels altres. Sí, em quedo amb la concepció del primer, aquell qui vol saber la teva opinió i la valora, tot i que no sigui un dels seus genis.
2.V.09



|CASTELLANO|

Hablando de genios...

Es alucinante el hecho de que dos personas pertenecientes al mismo sector se lo puedan tomar de una manera tan contradictoria. Quizás ha sido la manera de darme cuenta de las diversas concepciones que tenemos unos y otros de las cosas. Permitir la libertad de sentir a los demás, sea lo que sea, aunque sea erróneo y no elevado. A veces los gremios no son aptos para todos, o sí que lo son pero cada cual según su sensibilidad puede llegar a entender o apreciar genios diferentes. Pensar que solo sus genios son los buenos y el resto no valen nada es poner vallas a la creatividad y la libertad de los demás. Sí, me quedo con la concepción del primero, aquel que quiere saber tu opinión y la valora, aunque no sea uno de sus genios.
2.V.09


3 comentaris:

  1. Yo creo que alguien que piensa que hay alguien que no vale nada, pues tiene mucho que aprender.

    ResponElimina
  2. Quina veritat més gran.
    Genis en contradicció, sempre resten.
    De vegades el problema no són els genis sinó els "egos", encara que de vegades qui te escolta només posa la oïda, després el temps dóna i lleva raons i potser t'adones què, malgrat que ets geni, no ets ningú.
    El de la oïda acaba sent el rei i tu geni a l'ombra.

    Besets wapa.

    ResponElimina
  3. mikkonoss, seguramente sí... aunque quizás cabe notar que él tampoco se cree un genio... cosa que en cierta manera le honra ;)

    Gràcies Anònim per la teva aportació... ens coneixem?? Així si resten no me n'hauria de quedar cap dels dos o com a mínim no alhora, oi? ;) No et preocupis que tampoc no se'n creu un geni... Bé, no sé si serem reis o genis però com a mínim seguirem vivint i gaudint de la vida.

    ResponElimina