25 de gener 2010

Diuen que la til·la


Diuen que la til·la té el seu efecte tranquil·lizador residint a la part més mucosa i densa de la seva infusió. Així que m'espero durant llargues jornades mirant de fit a fit aquella boseta fins que hi comença a acumular vida. El líquid marronós es torna dens i aconsegueixo que la paciència i quietud m'inundi per tot el cos. Arribar a l'èxtasi d'aquesta manera és el més gratificant.



|CASTELLANO|

Dicen que los efectos tranquilizantes de la tila residen en la parte más mucosa y densa de su infusión. Es por eso que me espero durante largas jornadas mirando fijamente aquella bolsita hasta que empieza a acumular vida. El líquido marronáceo se torna denso y consigo que la paciencia y quietud inunde todo mi cuerpo. Llegar al éxtasis de esta manera es de lo más gratificante.


7 comentaris:

  1. Res com un èxtasi til·laci mucós després d'una sessió musical intensa. Me'n vaig a viure'l.

    ResponElimina
  2. Un text gratificant i clau zen...m'agrada.salutacions

    ResponElimina
  3. @knot... explicat així ;)

    @Toni Bra, ja estava amb el rasclet en un d'aquests jardins zen. Benvingut i gràcies per passar-te.

    ResponElimina
  4. Jo la til·la la deixo per ocasions no desitjades que no depenen de mi. Aquest mateix bon rotllo l'experimento amb el Tè, soc un fanàtic.

    ResponElimina
  5. ...jo també bec til·la en situacions extremes no desitjades ;) El te i el cafè són massa excitants per a mi, després hauria d'anar en busca del meu cor sortit cames ajudeu-me.

    ResponElimina
  6. alegría7/2/10 10:31

    Después de la semana que he tenido, creo que voy a ir a por tila...

    ResponElimina
  7. Yo ya me la tomé esta mañana ;) ...mira, a la misma hora que tú.

    ResponElimina