14 de maig 2010

poems&blogs poetes a la xarxa: RECULL DE BLOGS POÈTICSEl dissabte dia 15 de maig a les 19:00 es farà la presentació del llibre poems&blogs, poetes a la xarxa a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès a càrrec de l’Anna Ruiz dins del marc de la Segona Trobada de poetes a la xarxa la qual comptarà amb la presència de la majoria dels autors. Aquesta és una iniciativa promoguda pels poetes Santi Borrell i Violant de Bru que l’any passat ja van reunir més d’una vintena de poetes catalans amb blog coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, d’on va sorgir la idea de publicar aquest primer recull de poetes catalans que tenen blog el qual ha aconseguit reunir 33 poetes que comprenen un gran ventall d’edats i procedències que van des de la nostra comarca del Penedès, fins a tot el territori català arribant fins a les Terres de l’Ebre, les Illes i el País València que són: AlegriaDeLaHuerta, Isabel Barriel, Sílvia Bel, Santi Borrell, Teresa Bosch, Violant de Bru, Lluís Calvo, Tomàs Camacho, David Caño, Antoni Casals i Pascual, Júlia Costa, Carlos Danoz, Sandra Domínguez Roig, Glòria Fandos, Carme Figueras Vila, Ricard Garcia, Anna Hernández-Turné, Montse G. Juárez, David Madueño Sentís, Montserrat Marcer, Cèlia Marcos, Ricard Mirabete i Yscla, Marta Pérez i Sierra, Emma Piqué, Jaume C. Pons Alorda, Francesc Puigcarbó, Joanot Quartera Virlot, Josepa Ribera Vallès, Rosa Roig, Lluís Subirana, Jesús M. Tibau, Joan Ubach i Carles Vall, els quals ofereixen un ampli espectre d’estils i experiència poètica amb un bagatge d’obra consolidada o esdevenint la primera publicació. 

L'antologia conté una breu autobiografia, els enllaços dels blogs i alguns poemes de cada autor tot destacant el nexe d’unió que és la xarxa d’internet, una nova eina de comunicació que ha permès que la poesia pogués creuar fronteres arribant a totes les llars i fer noves coneixences. Es tracta d’una autoedició (editorial poems&blogs) de 180 pàgines dissenyada per Barreras & Creixell que es vendrà al públic al preu de 15 € amb un primer tiratge de 200 llibres dels quals més de 100 ja s’han venut entre els mateixos autors i que compta amb dos pròlegs, del Santi Borrell i la Violant de Bru respectivament els quals conviden a tothom a entrar per aquesta finestra virtual per a viatjar a través de cada blog i cada poema fins a perdre’s en l’infinit.


4 comentaris:

 1. Ualà! Quin canvi de look!

  Quan et deixo aquest comentari comença el dissabte, amb un bon solet. Vagi bé la presentació!

  ResponSuprimeix
 2. Feia temps que volia renovar una mica la cara de l'ADLH, em feia mandra pel fet de posar una nova plantilla i perdre alguna de la informació que durant aquests anys havia aconseguit anar-hi afegint. Però ara blogger ha afegit una gran eina per a poder crear plantilles a mesura i ha estat tot molt més fàcil.

  La presentació va anar molt rebé i tinc el llibre a les meves mans: un gran treball!! i una emoció tornar a trobar bells coneguts i nous poetes i lectors.

  ResponSuprimeix
 3. El orden de autores... quién es primero... es alfabético... qué casualidad.

  ResponSuprimeix
 4. Muy estimado Señor de la Suburbia, para lo bueno y para lo malo, con seudónimo o nombre real, siempre acabo siendo la primera.

  ResponSuprimeix