04 de setembre 2006

Nou Romancer a l'estudi


|CATALÀ|
Nou Romancer, grup mallorquí de romanços, en el seu dotzè any d’existència es troben tancats en l’estudi gravant el seu quart disc. El temps de gravació encara s’allargarà unes dues setmanes. Els seus anteriors treballs van ser: Blau com el sol, El lladre de les taronges i La mentida i el titella. No sé com es dirà però sembla que serà un disc amb romanços, romanços i més romanços ben amanit amb col·laboracions. Creuem els dits, però sembla que cap al Novembre o pels Nadals a molt estirar ja podrem gaudir dels Nous Romanços. La foto és una versió ben fresqueta de les partitures del nou disc, 24 d’Agost del 2006.

|CASTELLÀ|
Nou Romancer, grupo mallorquín de romances, en su duodécimo año de existencia se encuentran cerrados en el estudio grabando el que será su cuarto disco. Estarán grabando aun durante las próximas dos semanas. Los anteriores discos fueron Blau com el sol, El lladre de les taronges i La mentida i el titella. No se sabe cual será su título pero parece que será un disco con romances, romances y más romances añadiendo un buen número de colaboraciones. Crucemos los dedos, parece que en Noviembre o Navidades como muy tarde podremos disfrutar de los Nuevos Romances. Aquí tenéis una foto bien reciente de las partituras de su nuevo disco, a 24 de agosto de 2006.

|ENGLISH|
Nou Romancer, folkie band from Mallorca (Balearic Islands), after playing during the last 12 years they are recording their fourth record. They are going to be for the following two weeks in the recording studio. Their previous records are Blau com el sol, El lladre de les taronges i La mentida i el titella. The title is not yet known but it seems that it’s going to be plenty of traditional ballads, traditional ballads and more traditional ballads ... we expect some colaborations on it. They hope to relase the new album during November or at least before Christmas. The picture is a fresh capture of the scores, August 24th of 2006.

1 comentari:

 1. No sé com sonarà aquest quart treball, però els dos que ja conec (El lladre ... La mentida i ...) són molt i molt bons. De manera que, si voleu escoltar com sona la música tradicional per Ses Illes, la producció d'aquest grup és:

  CASTELLANO:
  Muy recomendable.

  CATALÀ:
  Molt recomanable.

  ENGLISH:
  Highly recommended.

  ResponSuprimeix