05 de juliol 2007

Massa Crítica - 6 Juliol - Ocupa tu espacio, la ciudad también es tuyaDesde hace 7 años y cada primer viernes de mes, unimos nuestras bicicletas para celebrar el pequeño triunfo del equilibrio frente al desquicio del motor, del ruido y de la ciudad gris.
Ocupa tu espacio, la ciudad también es tuya.
BICI SÍ, GRACIAS

MASA CRÍTICA
VIERNES 6 JULIO 2007
19:30h PLAZA DE LA VIRGEN
VALENCIA

MASSA CRÍTICA
DIVENDRES 6 JULIOL 2007
19:30h PLAÇA MARE DÉU (VERGE)
VALÈNCIA

6 comentaris:

 1. Que bueno es eso, hay que hacer masa crítica!!

  ResponSuprimeix
 2. Ary, muchas gracias por pasar por la huerta y dejar un comentario, todo un honor!
  Pues sí, hay que hacer massa crítica para que cada día seamos más, para concienciar que es mucho más saludable y sostenible circular con bicicletas, para sentirnos lo que somos, parte del tráfico, para que nos respeten más y por tantísimas cosas más.

  ResponSuprimeix
 3. Crec que és un bon moment per comprar-me la bici... encara que visc a un tercer sense ascensor i això em para prou!

  Bon dilluns

  ResponSuprimeix
 4. Sempre és un bon moment per a comprar una bicicleta i provar de traslladar-se amb un transport tan ecològic i que a la vegada et pugui donar tanta llibertat. Entenc el que dius d'un tercer, fins ara he estat a dos pisos on havia de pujar fins el segon i no he tingut cap problema, fins i tot quan portava la cistella plena de menjar amb la compra de la setmana. Ara estic en un primer, però el problema és l'escala, doncs és molt antiga, estreta i amb un gir tancat infernal per la meva llarga bicicleta. Aprofita a comprar-te'n una, però si us plau no ho facis al rastre o pel carrer. Bona setmana!!

  ResponSuprimeix
 5. No, no!! Tinc bons assesors al terreny ciclista... ;)
  La meva escala també és peliaguda, allò combinat amb que curro en mig del mont (be, de lo que era un mont i ara és una urbanització plena d'audis, criades i cementeres) em para... però acabaré fent-ho!

  ResponSuprimeix
 6. Rafa, doncs que t'assessorin bé i la cabra al monte!!

  ResponSuprimeix