27 de novembre 2007

Ja en tenim prou 2 - JETP2 - Tornen a la càrrega!!

Després d'un període de reflexió i anàlisi, el Col·lectiu Ja en tenim prou i Ca Revolta ha decidit reprendre la producció d'audiovisuals de crítica al poder, de denúncia dels abusos i incompliments de tota mena (mediambientals, urbanístics, sanitaris, educatius, culturals, socials...). També de burla de la seua incompetència i denúncia de les seues mentides. Entenen que la sàtira i l'humor són instruments útils per a la crítica i necessaris per a la salut en aquesta època que ens ha tocat viure.
Pensen que el seu treball s'ha de mantenir independent dels partits polítics, no vinculat als processos electorals i adreçant-se al conjunt de la ciutadania per a mostrar l'altra realitat del País Valencià.

Fan una crida a la participació en les tres línies de treball que han acordat en la darrera assemblea:

1. elaboració de microvídeos (entre mig i un minut) que penjaran al web i al youtube i periòdicament presentaran en un acte públic a Ca Revolta. Ja podeu enviar materials.
2. L'altra notícia. Cada setmana produiran una noticia rellevant que haja estat censurada, ignorada o manipulada per RTVV - Canal 9 i Punt2. Necessiten presentadores i presentadors joves per al treball de plató. Les persones interessades a col·laborar poden escriure a jaentenimprou2(encerclada)gmail(punt)com i s'hi posaran en contacte.
3. Para el cabàs. Secció on publicaran les informacions que els envieu a títol personal o col·lectiu. Es tracta de recollir i mostrar tot allò que no mostren els mitjans dominants. Convé que a més de contar el cas que denuncieu els envieu algun suport gràfic: foto, vídeo, etc. En la mesura que puguin una unitat mòbil de JNTP en farà un microvídeo.

PROPERAMENT RENOVARAN EL WEB, COMENÇARAN A MOSTRAR MICROVÍDEOS, EL NOTICIARI I LA SECCIÓ "PARA EL CABÀS"
Extret i adaptat de Ja en tenim prou|CASTELLANO|
Después de un período de reflexión y análisis, el Colectivo Ja en tenim prou y Ca Revolta han decidido reanudar la producción de audiovisuales de crítica al poder, de denuncia de los abusos y incumplimientos de todo tipo (medioambientales, urbanísticos, sanitarios, educativos, culturales, sociales...). También de burla de su incompetencia y denuncia de sus mentiras. Entienden que la sátira y el humor son instrumentos útiles para la crítica y necesarios para la salud en esta época que nos ha tocado vivir.
Piensan que su trabajo se ha de mantener independiente de los partidos políticos, no vinculado a los procesos electorales y dirigiéndose al conjunto de la ciudadanía para mostrar la otra realidad del País Valencià.

Hacen una llamada a la participación en las tres lineas de trabajo que han acordado en la última asamblea:

1. elaboración de microvídeos (entre medio y un minuto) que colgarán en la web y en youtube y periódicamente presentaran en un acto público en Ca Revolta. Ya podéis enviar materiales.
2. L'altra notícia. Cada semana producirán una noticia relevante que haya sido censurada, ignorada o manipulada por parte de RTVV - Canal 9 y Punt2. Necesitan presentadoras y presentadores jóvenes para el trabajo de plató. Las personas interesadas a colaborar pueden escribir a jaentenimprou2(arroba)gmail(punto)com y se pondrán en contacto.
3. Para el cabàs. Sección donde publicarán las informaciones que les enviéis a título personal o colectivo. Se trata de recoger y mostrar todo aquello que no muestran los medios dominantes. Conviene que además de contar el caso que denunciáis les enviéis algún material gráfico: foto, vídeo, etc. Dentro de sus posibilidades una unidad móvil de JNTP hará un microvídeo.

PRÓXIMAMENTE RENOVARAN LA WEB, EMPEZARÁN A MOSTRAR MICROVÍDEOS, EL NOTICIARI Y LA SECCIÓN "PARA EL CABÀS"
Extraído y adaptado de Ja en tenim prouBenvinguts al JETP2
L'altra notícia (nº 0)
L'altra notícia: tacament de TV3

2 comentaris:

  1. Que tingueu sort, en aquesta mena de combat. Realment, ho teniu fotut a casa vostra.

    ResponSuprimeix
  2. Tens tota la raó, està força complicat... ara hem començat amb les emissions de TV3, però això és un no parar. Quan vaig arribar aquí no n'era conscient de totes les coses que hi passen i que els mitjans de comunicació no reflexen. A partir de veure tots els curts participants en el Ja en tenim prou de les eleccions em vaig adonar de la hipocresia i manipulació en la que viu la societat del País Valencià. A veure si amb projectes com el JETP2 es pot fer que la gent es tregui la vena dels ulls i deixi de pensar en "lo bonica que deixa València la Rita" i tantes altres coses que no són més que farfolla.

    ResponSuprimeix