04 d’octubre 2008

4.700 grams


La mòmia Oetzi by ElPaís
63'5 - 58'8 = 4'711 comentaris:

 1. Lo ves? Te has sacado un peso de encima...

  ResponSuprimeix
 2. Ei, volia comentar sobre la mòmia resseca aquesta, i m'he trobat amb l'agradables sorpresa de veure la Siono.
  Un petó doble, doncs

  ResponSuprimeix
 3. Hola! Vius a Santa Fe del Monseny?? Som dues noies recent instal.lades a Gualba, camí del RACC! apa, un petó! Tens hort?? nosaltres tenim cinc gallines. ala pues, primera vegada que faig això per internet. joana

  ResponSuprimeix
 4. Sí o No no sigui dolenta!!

  JaumeDuran, comenta, comenta sobre la mòmia resseca aquesta... oi que és maca? De fet en volia posar una de la que han demanat uns diners qui la van trobar... però no vaig trobar la notícia on ho havia vist. Sí, sí... agradable sorpresa tenir-vos als dos per aquí ;)

  joana benvinguda per aquí. No sóc de Santa Fe, però sí que hi vaig anar a fer una petita excursió. També fa uns anys vaig estar a Gualba al parc del RACC durant un cap de setmana en una casa de colònies... m'ho vaig passar molt i molt bé. Espero que et tornis a connectar i passis per la meva huerta.

  ResponSuprimeix
 5. Oh, què interessant.
  No coneixia aquesta història.

  ResponSuprimeix
 6. rest in peace !!

  que dejen a la pobre momia descansar en paz y no la enseñen como si fuera un trofeo !!

  ResponSuprimeix
 7. l'atzar no té culpa. i Oetzi, tampoc

  ResponSuprimeix
 8. Jeroni Maleuff... quina història? La mòmia només és una fotografia que il·lustra el meu text. Potser hauriem de pendre moltes xocolates desfetes...

  MatrocS, más que como un trofeo creo que se trata de una obra de arte, de todas maneras... a lo que íbamos, espero no quedarme así ;)

  mikkonoss en això tens raó.

  ResponSuprimeix
 9. espero que anes be la ruta barcelonina!!!

  a veure si ens veiem a la proxima.

  petons

  ResponSuprimeix
 10. He llegit la notícia de El País que tens enllaçada, Alegria.

  ResponSuprimeix
 11. marina acabo de tornar i no he parat... quin cansament... bé, demà a la feina descansarem ;) A la propera ens veiem.

  Jeroni Maleuff, quins despistes... vaig agafar la fotografia per il·lustrar i la veig enllaçar d'on la vaig treure, però no havia llegit la notícia... inquietant notícia, quina por, terror m'ha causat... la realitat supera la teva ficció?

  ResponSuprimeix