04 de desembre 2007

Massa Crítica - 7 Desembre - Llum verda al futur


Foto cartell: Laia Miralles
Disseny: Ferelmafe


MASSA CRÍTICA VALÈNCIA
Llum verda al futur
divendres 7 desembre 2007
19:30h Plaça Mare Déu (Verge)

El 7 de desembre farem la darrera Massa Crítica del 2007. Un any que marcarà sens dubte un abans i un després en el nostre “esdeveniment ciclista” dels primers divendres de cada mes. Al llarg de tot l'any la participació ha estat excel·lent i sens dubte hem batut xifres impensables en aquells principis de fa set anys.

El nostre missatge Bici sí, gràcies ha traspassat moltes fronteres i en molts llocs es coneix la constància i l'interès pels i les ciclistes d'aquesta ciutat, per a millorar els seus carrers i convertir-los en llocs d'intercanvi, comunicació i convivència, en compte de corredors, autopistes o simples estacionaments de cotxes.

Tanmateix, si totes i tots continuem aportant la nostra il·lusió i la nostra implicació, estarem provocant un canvi que algun dia podrem gaudir i compartir. Considerem que la Massa Crítica, no és simplement un divertit passeig en bicicleta perquè ens construïsquen carrils bici o ciclo-carrers, la Massa Crítica és un moviment social en tota regla, que sumat a altres, hauria d'ésser considerat seriosament per aquelles persones i institucions que decideixen sobre el futur de la ciutat, sense oblidar que nosaltres també som ciutat. Encenguem doncs una llum verda al futur.

En la Massa Crítica del divendres 7 de desembre, farem una “timbrada de 5 minuts” a la porta de l'Ajuntament, al càntic de: -“L'alcaldessa no s'assabenta que València pedaleja”-

Ens continuem veient a la Massa Crítica, tots els primers divendres de mes 19:30h Plaça de La Mare de Déu/verge de València.

Via mail Ferelmafe



|CASTELLANO|
MASA CRÍTICA VALENCIA
Luz verde al futuro
Viernes 7 Diciembre 2007
19:30h Plaza de la Virgen

El 7 de Diciembre se hará la última Masa Crítica del 2007. Un año que marcara un antes y un después en nuestro “evento ciclista” de los primeros viernes de cada mes. A lo largo de todo el año la participación ha sido excelente y sin lugar a dudas se han batido cifras impensables en sus inicios hace siete años.

Nuestro mensaje Bici Sí, gracias ha traspasado muchas fronteras y muchos lugares ya conocen la constancia e interés por y los ciclistas de esta ciudad, para mejorar sus calles y convertirlas en lugar de intercambio, comunicación y convivencia, en vez de corredores, autopistas o simples estacionamientos de coches.

De todas maneras si todas y todos continuamos aportando nuestra ilusión e implicación, estaremos provocando un cambio del que algún día podremos disfrutar y compartir. Consideramos que la Masa Crítica, no es simplemente un divertido paseo en bicicleta para que construyan carriles bici o ciclo-calles, la Masa Crítica es un movimiento social en toda regla, que sumado a otros tantos, debería ser considerado seriamente por aquellas personas e instituciones que deciden sobre el futuro de la ciudad, sin olvidar que nosotros también somos ciudad. Encendamos una luz verde al futuro.

En la Masa Crítica del viernes 7 de Diciembre, se hará una "timbrada de 5 minutos” en la puerta del Ayuntamiento, al cántico de: -“La alcaldesa no se entera que Valencia pedalea"-

Nos continuamos viendo en la Masa Crítica, todos los primeros viernes de mes 19:30h Plaza de la Virgen de Valencia.

Vía mail Ferelmafe


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada