03 d’abril 2008

Massa Crítica - 4 Abril - És primavera!


Picture &design by Sol & Candi. Model: Silvana



MASSA CRÍTICA VALÈNCIA
divendres 4 d'abril 2008
19:30h Plaça Mare Déu (Verge)


MASA CRÍTICA VALENCIA
viernes 4 abril 2008
19:30h Plaza de la Virgen



Puntos de venta de la guía de la bici, no te quedes sin una. Esta guía es algo más que un plano, es el futuro del ciclismo urbano en la ciudad de Valencia.

·Masa Crítica (todos los primeros viernes de mes)
·Bicitaller Russafa c/Sevilla 22
·Rafael Abad c/Purisima 5
·Todo Bici c/Serreria 5
·Top Bici avda. Blasco Ibañez 82 acc
·Moverbike avda. Blasco Ibañez 66
·Ecorganic avda Blasco Ibañez 66
·Dou You Bike avda Puerto 21, pza. Horno San Nicolas, c/ Pobla llarga 13
·A piñón avda. Tres Cruces 88
·La Pitera pza. Vannes 8
·Herboristeria Russafa c/ Ruzafa 44
·La Naia crêperie c/ Los Centelles 18
·Biocafe c/ Murta 11
·Crazy Biker GV Fernando el Católico 66
·Valencia Bikes Passeo Pechina 34


4 comentaris:

  1. ....y eso como queda con el futuro circuito de F1?.... pobre carril bici.... os veo sorteando bólidos....

    ResponElimina
  2. Pues sí, tendremos que pasar un striking de esos pero en bicicleta. Todos los bicicleteros en pelotas sobre nuestra bici. De momento nos vamos dando paseos y mostrándonos disconformes con lo que pasa en esta ciudad.

    ResponElimina
  3. M'haguera agradat més trucar-te a la porta, fer-te baixar al carrer en sabatilles i ensenyar-te-la. Ara vaig en bici. I tu en tens tota la culpa.

    Després de les agulletes inicials, el tema de l'aparcament al meu barri no el tinc gens clar i començo a patir els inconvenients de quedar amb amics a un lloc i de sobte fer plans per anar a un altre que està a kilòmetres, treure el seient i carregar-lo, buscar llocs per lligar la bici, no entendre encara les intricades lleis dels carrils, ni perquè diuen que al país hi ha sequera si cada cop que la trec es fot a ploure i haver d'anar a comprar unes sabates adequades, per no haver de repetir tots els dies amb les "Puma"...

    Si tot va bé i segueixo, em compraré una bici decent i penso batejar-la i posar-li un adhesiu i tot amb el seu nom. "Alegria". Et prometo enviar-te les fotos.

    ResponElimina
  4. Òndia, aquesta és bona!! Suposo que ara em substitueixes ja que durant dos o tres mesos no podré fer servir la meva bicicleta, així que tota una pena no poder sortir a passejar amb tu. Bé, el pes que m'has posat a sobre no sé si el podré suportar... a l'Alegria escric cosetes sobre bici simplement perquè forma part de la meva vida quotidiana, tanmateix mai pensaria que el meu proselitisme tímid podria tenir aquest abast.

    Pel que fa a on lligar la bicicleta no et preocupis que això requereix una mica de temps per a començar a conèixer els teus carrers com a usuari de bicicleta i no com a conductor d'automòbil a benzina o vianant. Però poc a poc t'adonaràs que tindràs un domini bestial de quins són els carrers més tranquils, quines són les millors dreceres o quins són els fanals prou prims per a posar el teu cadenat. Per cert, consell... val la pena gastar-se 30€ per a comprar un cadenat U i una cadena d'acer cimentat, val molt la pena ;) Quan a la pluja el millor és tenir uns pantalons i jaqueta impermeables pels dies que saps segur que plourà i els que no... és una sorpresa, mullena a la vista!! Jo sempre surto al carrer amb la bici tot i que plogui, però sempre amb més de compte ;)

    Ei, totes les bicis són decents... tot depèn del que faci el seu amo ;) Jejee... doncs tot un honor pel valor de l'alegria el fet d'estar en una bici. El que penso és que potser t'agradaran més aquests tipus de bicis... tot i que potser no són tan còmodes per al seu ús en la jungla del transit. Sigui decent o no, espero les fotos ;)

    ResponElimina