08 de maig 2009

Un instant de déjà vu contagiatVaig tenir un instant de déjà vu contagiat, no compartit però contagiat.
De sobte ella va tenir un déjà vu sobre aquell restaurant indi on estàvem sopant. Però quan tot just m'ho explicava vaig començar a tenir una sensació, que no la visió, del seu déjà vu. Tapant-me els ulls i la cara li vaig suplicar que deixés d'explicar-m'ho [com aquell boli que ha esgotat la seva tinta].
30.IV.09|CASTELLANO|

Un instante de déjà vu contagiado

Tuve un instante de déjà vu contagiado, no compartido pero contagiado.
De repente ella tuvo un déjà vu sobre aquel restaurante indio donde estábamos cenando. Pero en el momento en el que me lo explicaba empecé a tener una sensación, que no la visión, de su déjà vu. Tapándome los ojos y la cara le supliqué que dejase de explicármelo [como aquel boli que había gastado su tinta].
30.IV.09


7 comentaris:

 1. somiador8/5/09 19:44

  Els déjà vu contagiats com els anomena vostè, son els meus preferits. Ja n'he tingut, al menys, un parell. No es tapi els ulls i la cara quan li torni a passar... aguanti el moment i la sensació encara serà més bèstia i s'allargarà una mica més en el temps.
  El cervell, quin gran desconegut!

  ResponSuprimeix
 2. peter punk9/5/09 01:10

  He tenido dos dias de continuos pequeños deja vus, ya me estba asustando, era como vivir cada dia dos veces... madre mía! y ahora de repente me encuentro con esta entrada en tu blog! Será casualidad?

  ResponSuprimeix
 3. Curiós o terrorífic... no em sé avenir en aquest cas.

  ResponSuprimeix
 4. somiador, potser tingui raó però en aquell moment aquella nova sensació em va fer reaccionar d'aquesta manera. Suposo que igual que el teu primer déjà vu normal o el teu primer esternut. Si arribo a tenir un altre déjà vu compartit intentaré aprofitar-lo, esperem que sí arribi.

  Buffff... PeterPunk, esto que me comentas respecto a otros temas me ha pasado tantas veces. Parece como que el mundo se conjura para dejarte según que cosas muy claritas.

  Ui, Jeroni Maleuff, així que aquest cop qui t'ha sorprès he estat jo... quina por ;)

  ResponSuprimeix
 5. Blumm, qué haces vos?
  Aquí el Sir...

  ResponSuprimeix
 6. Mmmmmm... gracias por pasaros por aquí, dedicar unos minutitos a esta humilde huerta. A ver si os liberáis en poco y pasáis con más asiduidad... gracias!!

  ResponSuprimeix