10 d’agost 2009

Totes les baranes dels teus dits



Totes les baranes dels teus dits és el resultat de la il·lusió de moltes persones, però potser una bona manera d'explicar-ho seria fer-ho de forma cronològica. Tot comença quan en Jesús M. Tibau va escriure el seu poemari A la barana dels teus dits (Aeditors, 2009). Posteriorment va decidir organitzar un concurs al seu blog tens un racó dalt del món en el que s'hi podia participar escrivint un poema que contingués el vers a la barana dels teus dits, que era el vers d'un dels poemes que dóna el títol al seu darrer recull de poemes. Al concurs hi van participar més de 50 poetes blocàires i poc després entre els participants va sorgir la idea de fer-ne un recull i publicar-ho. Gràcies principalment a Jesús M. Tibau com a editor, Petròpolis com a editorial i Carme Rosanas com a il·lustradora de la portada han fet que aquesta boja idea s'hagi pogut fer realitat amb aquesta rapidesa. El resultat ha estat Totes les baranes dels teus dits.

Totes les baranes dels teus dits
Autor: Diversos Autors
Col·lecció: Nou Món, 1
Editorial: Petròpolis
Any: 2009
Pàgines: 68

Comprar el llibre

Llegir el llibre en línia
Descarregar el llibre

Fa uns dies vaig llegir Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill de Liudòvic Mikhaïl a la revista de relats de ficció La Lluna en un Cove, però no podia pensar que tan ràpidament acabaria estroncant aquelles tres coses que un hauria de fer a la vida. Ara per ara la publicació del llibre ja la tinc resolta. L'Alegria De La Huerta va participar al concurs d'en Jesús M. Tibau amb el poema Entre branques fonedisses que forma part del recull Totes les baranes dels teus dits.


|CASTELLANO|
Totes les baranes dels teus dits es el resultado de la ilusión de muchas personas, pero quizás la mejor manera de explicarlo seria haciendolo de forma cronológica. La historia empieza cuando Jesús M. Tibau escribió su poemario A la barana dels teus dits (Aeditors, 2009). Posteriormente decidió organizar un concurso en su blog tens un racó dalt del món en el que se podía participar escribiendo un poema que contuviera el verso a la barana dels teus dits (en la barandilla de tus dedos), el verso de uno de los poemas que da título al su último poemario. En el concurso participaron más de 50 poetas blogueros y en breve de los participantes surgió la idea de hacer un poemario y publicarlo. Gracias principalmente a Jesús M. Tibau como editor, Petròpolis com editorial y Carme Rosanas como ilustradora de la portada han hecho que esta loca idea se haya podido hacer realidad con esta rapidez. El resultado es Totes les baranes dels teus dits.

Totes les baranes dels teus dits
Autor: Diversos Autors
Colección: Nou Món, 1
Editorial: Petròpolis
Año: 2009
Páginas: 68

Comprar el libro
Leer el libro en línea
Descargar el libro

Hace unos días leí Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill de Liudòvic Mikhaïl en la revista de relatos de ficción La Lluna en un Cove, pero no podía imaginar que tan rápidamente acabaría interrumpiendo esas tres cosas que uno debería hacer en la vida. Ahora mismo la publicación del libro ya la tengo resuelta. La Alegria De La Huerta participó en el concurso de Jesús M. Tibau con el poema Entre branques fonedisses que forma parte del poemario Totes les baranes dels teus dits.



6 comentaris:

  1. I les paraules, van travessar la barana dels dits.
    I elles van parlar de sentiments.

    ResponElimina
  2. El etranjero11/8/09 05:17

    Me alegro :)

    ResponElimina
  3. una gran alegria compartida, i el millor és que no ha estat programat així ni aquest era l'objectiu inicial, que va començar com un simple joc literari que va tenit molta participació.

    ResponElimina
  4. mikkonoss però tot i així no van permetre que no salpés, car era el seu destí.

    El etranjero, gracias ;)

    Jesús M. Tibau, efectivament, és d'aquelles coses espontànies que dóna un resultat més maco, perquè realment està alimentat per la il·lusió de les persones. Moltíssimes gràcies!!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la difusió, i felicitats per la part que et toca pel llibre!!!

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Petròpolis i llarga vida a l'editorial i tots els projectes.

    ResponElimina