17 de maig 2009

Pamflet de crisi


Terracita emboscada by AlegriaDeLaHuerta (Feb.2009)


Una creació en procés i poc a poc es va reunint una vídeo família ambulant d'artistes que ho posen tot a punt. En pamflet de crisi en l'art s'articulen poemes, concerts, performances, fanzines... Lletres sobre blanc i negre de grisos manifestant-se. Un home es passeja amb un davantal on hi figura la paraula crisis mentre sona de fons algú cantant Rascallú, cuando mueras qué harás tú! Penso el mateix que tú i és que no sé què faig aquí asseguda esperant a que comenci un espectacle que sembla estar en preparació contínua. Has marxat i jo hauria de fer el mateix, però fora d'aquí tot és un camp de batalla en el que m'ho han tret tot, ja res em pertany i potser mai ho podré recuperar... o quan pugui ja no voldré o no significarà res.
24.XI.08


|CASTELLANO|

Panfleto de crisis

Lentamente en una creación en proceso se van reuniendo una vídeo familia ambulante de artistas que lo están poniendo todo a punto. En panfleto de crisis en el arte se articulan poemas, conciertos, performances, fanzines... Letras sobre blanco y negro de grises manifestándose. Un hombre se pasea con un delantal donde aparece la palabra crisis mientras de fondo se oye a alguien cantando Rascallú, cuando mueras qué harás tú! Pienso lo mismo que tú y es que no sé qué hago aquí sentada esperando a que empiece un espectáculo que parece estar en preparación continua. Te has ido y yo debería hacer lo mismo, pero ahí fuera todo parece ser un campo de batalla en el que me lo han quitado todo, ya nada me pertenece y quizás nunca lo podré recuperar... o cuando pueda no querré o ya nada significará.
24.XI.08


6 comentaris:

 1. Y qué harás tú Alegría de la Huerta?

  (yo no tengo ni idea)

  :*

  ResponSuprimeix
 2. Respecto a la crisis? Respecto a irme o quedarme? Respecto al momento en el que pueda recuperar algo? ... hay tantas preguntas... yo tampoco tengo ni idea, aunque tengo que reconocer que ciertas cosas las veo cada vez más claras. Solo me falta encontrar las fuerzas, también es época de crisis para las fuerzas, flaqueza le llaman algunos.
  Gracias por estar ahí glog, siempre tan rápido!

  ResponSuprimeix
 3. Soc fan d'aquestes "postals urbanes" irrepetibles...

  ResponSuprimeix
 4. La veritat és que l'associació cultural Sinberifora està fent molt bon treball amb el cicle d'Arrt d'Accció i la resta de performances que van programant intermitentment a l'OCCC. A mi també em deixen bocabadada... aquest dissabte vaig estar a l'assaig, mentre mirava llibres a la 3i4, d'un grup de percussió que celebrava el 20è aniversari a la nit.

  ResponSuprimeix
 5. Em recorda un poquet al Foix més gertrudià: una escena que pareix caòtica però no és més que un espectacle en preparació contínua... No sé...

  ResponSuprimeix
 6. Efectivament, és el que tenen les propostes de la Sinberifora a l'OctubreCCC

  ResponSuprimeix