18 d’octubre 2009

Van passant


Bec una infusió de lemon&ginger en una tassa d'allà mentre llegeixo la secció careers del Guardian. Ahir sopava a un restaurant indi i parlàvem de tot allò. Abans d'ahir creia que mai més podria escriure i torno la mirada als dies en els que reia sense que les arrugues fessin mal. Això ja ha passat i no tornarà tot i la meva malaltissa tendència a la malenconia. Són aquests els dies que poc a poc es van fent més freds, humits, grisos, ventosos i que definitivament són signe del pas a la contemplació del mar sense poder assaborir-lo. Aleshores d'ara endavant serà imprescindible tenir un mocador a la butxaca.

|CASTELLANO|

Pasando

Bebo una infusión de lemon&ginger en una taza de allí mientras leo la sección careers del Guardian. Ayer cenaba en un restaurante indio y hablábamos de todo aquello. Antes de ayer creí que nunca más podría escribir y vuelvo la mirada a aquellos días en los que reía sin que las arrugas me dolieran. Esto ha pasado y no volverá aunque tenga una tendencia enfermiza hacia la melancolía. Son estos los días en los que gradualmente se van tornando más fríos, húmedos, grises, ventosos y que definitivamente son el signo del paso hacia la contemplación del mar sin poder saborearlo. Entonces de ahora en adelante será imprescindible tener un pañuelo en el bolsillo.


3 comentaris:

  1. aveces nose porque en los dias de frio,por mucho abrigarse igualmente se llega a tiritar... pues no sera de frio
    espero que tengas suficientes pañuelos, para la nariz
    y demas ;)

    ResponElimina
  2. Alegría, sense el cicle del recolliment no hi la l'esclat de la llum i el retorn al blau marí.
    A gaudir dels interiors, dels jerseis de llana, dels llibres i l'intimitat.
    I a escriure molt, sobre tot.

    ResponElimina
  3. @erick* quizás no sea el frío, quizás así sepamos que estamos vivos, quizás así reaccionemos a lo que nos rodea. Algún que otro pañuelo para moqueos momentáneos.

    @jaumeduran, en el meu cas en comptes de recolliment molts cops es tracta d'hibernació, o guaret ;) Llegirem, com a mínim llegirem i deixarem que les nostres fulles vegetin. Petons!!

    ResponElimina